GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα καλύτερα φεστιβάλ του Δεκέμβρη: Γιορτές και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Μπορεί ο Δεκέμβρης να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γιορτή των Χριστουγέννων, ωστόσο σε όλο τον κόσμο, εκτός από τη γέννηση του Θεανθ...

Μπορεί ο Δεκέμβρης να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γιορτή των Χριστουγέννων, ωστόσο σε όλο τον κόσμο, εκτός από τη γέννηση του Θεανθρώπου υπάρχουν πολλά διαφορετικά φεστιβάλ εκδηλώσεις που κάνουν τον τελευταίο μήνα του χρόνου πραγματικά μοναδικό.

Φέτος τον Δεκέμβρη, για όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν, πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και του κόσμου, τους περιμένουν με εορταστική διάθεση. Ακολουθούν τα καλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο όπως τα παρουσίασε το National Geographic

Hogmanay – Εδιμβούργο, Σκωτία (30 Δεκέμβρη – 1η Ιανουαρίου)
Το μεγαλύτερο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Σκωτία διαθέτει μουσική, χορό, πυροτεχνήματα, και βουτιές στον παγωμένο ποταμό Φορθ.

Art Basel – Μαϊάμι, ΗΠΑ (5 με 8 Δεκέμβρη)
Ενα ετήσιο σόου που αναδεικνύει περισσότερες από 250 αναγνωρισμένες γκαλερί και παρουσιάζει έργα τέχνης που έχουν δημιουργηθεί από ανερχόμενα αστέρια σε όλο τον κόσμο. Συζητήσεις, φιλόδοξες εγκαταστάσεις, προβολές ταινιών, καθώς και ζωντανές παραστάσεις ολοκληρώνουν το πάντα εντυπωσιακό πρόγραμμα.

Cozumel Scuba Fest – Μεξικό ( 12 με 15 Δεκεμβρίου)
Ετήσιο φεστιβάλ καταδύσεων για χειμερινούς κολυμβητές που θέλουν να παρατηρήσουν τη θαλάσσια ζωή στον κόλπο του Μεξικού. Ωστόσο για όσους θέλουν να παραμείνουν στεγνοί, το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης ένα φεστιβάλ γκουρμέ τροφίμων, διαλέξεις και ένα εορταστικό δείπνο.

Krampusfest – Λος Αντζελες, ΗΠΑ (5 με 21 Δεκεμβρίου)
Μία εκτεταμένη γιορτή αφιερωμένη στο τέρας τον Αλπεων που επιτίθεται στον γενναιόδωρο Αγιο Νικόλα. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν σόου από ένα θίασο Krampuses, αγώνα δρόμου με κοστούμια και το Krampus Rumpus, τη νύχτα του χειμερινού ηλιοστασίου.

Holiday Ale Festival – Πόρτλαντ, Ορεγκον (4 με 8 Δεκεμβρίου)
Περισσότερα από 50 είδη μπίρας, ορισμένα από τα οποία είναι εξαιρετικά σπάνια και πολύ δύσκολο να τα βρείτε οπουδήποτε αλλού, σας περιμένουν στο μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ μπίρας του Ορεγκον.

Hagoita-Ichi – Τόκιο, Ιαπωνία (17 με 19 Δεκεμβρίου)
Το παραδοσιακό φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται στον Sensoji, τον αρχαιότερο ναό της πόλης, διαθέτει δεκάδες υπαίθριους πάγκους που πουλάνε hagoita, ξύλινα διακοσμητικά κουπιά που πιστεύεται ότι φέρνουν καλή τύχη στους ιδιοκτήτες τους.

Festival of Angels – Γιορκ, Βρετανία (14 με 15 Δεκέμβρη)
Δείτε την πόλη να μετατρέπεται σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων. Εντυπωσιακά γλυπτά πάγου, πάγκοι με χειροποίητα είδη, και street performers υπόσχονται μια μαγική εμπειρία σε μία ακόμα πιο μαγική τιμή: δωρεάν.

Hornbill Festival – Nagaland, Ινδία
Aυτή η λοφώδης περιοχή στη βορειοανατολική Ινδία είναι γνωστή για τα μοναδικά έθιμα πολλών φυλών της. Θαυμάστε τις μοναδικές χειροτεχνίες και πάρτε μέρος σε μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και το Bhoot Jholakia, «το πιο καυτό τσίλι στον κόσμο.»

12 days of Christmas – Οκλαντ, Νέα Ζηλανδία (2 με 12 Δεκεμβρίου)
Οι καταναλωτές θα βρεθούν στη χώρα των θαυμάτων με τα διασημότερα μαγαζιά της Ευρώπης σε συνδυασμό με εορταστικό μενού όπως ζεστό κρασί και γερμανικά λουκάνικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση