GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεράστια γκάφα του Πελεγκρίνι

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε ένα εξίσου συναρπαστικό c...

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε ένα εξίσου συναρπαστικό comeback κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, της οποίας επικράτησε με 3-2 (από 2-0 εις βάρος της) και απείλησε ακόμη και να εκθρονίσει τους Βαυαρούς από την πρώτη θέση, εάν σκόραρε ακόμη ένα γκολ.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να το γνώριζε ο προπονητής της, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος δύο λεπτά πριν το φινάλε απέσυρε στον πάγκο τον Έντιν Τζέκο και έβαλε στη θέση του τον μέσο Τζακ Ρόντγουελ.

Κι αν κάποιοι σκέφτεστε πως ίσως ήταν απλώς ένα θέμα τακτικής, ο Χιλιανός έσπευσε να… προλάβει τέτοιες σκέψεις, λέγοντας λίγο μετά, στη συνέντευξη Τύπου:

«Φυσικά και θα με δελέαζε ένα τέταρτο γκολ. Γι’ αυτό έστειλα τον Αγουέρο να κάνει προθέρμανση. Αλλά επίσης πιστεύω πως θα ήταν ρίσκο να συνεχίσουμε με τον Σίλβα. Δεν μπορούσε να παίξει πάνω από 70 λεπτά.

Είναι σημαντικό να είσαι πρώτος στον όμιλο, αλλά όχι και το πιο σημαντικό. Ήταν δύσκολο να σκοράρουμε δύο ακόμη φορές και πιστεύω ότι ο Σίλβα δεν μπορούσε να βγάλει παραπάνω λεπτά».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση