GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανάβουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Σοφάδες»

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ tabl...

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη των Σοφάδων σήμερα, Παρασκευή 13/12 αρχίζουν και επίσημα πλέον οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Τα λαμπιόνια θ’ ανάψουν στις 7:00 μ.μ το απόγευμα και θα φωτίσουν το δέντρο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία απέναντι από το δημαρχείο καθώς και το φυσικό έλατο που στόλισαν με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών και με τα ξωτικά να μοιράζουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στα παιδιά.

Στην τελετή φωταγώγησης θα συμμετέχουν η Χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας, η Χορωδία με τη Φιλαρμονική του Δήμου καθώς και η χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων , οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε μονοπάτια χριστουγεννιάτικων μελωδιών όσους παραβρεθούν σήμερα το απόγευμα στην πόλη των Σοφάδων.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση , επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Σοφαδίτες το βράδυ του Σαββάτου 14/12, όπου μια μοναδική συνάντηση χορωδιών θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων. Η χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας θα τιμήσει τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και μαζί με τις Χορωδίες της Μουσικής Σχολής Σοφάδων θα ερμηνεύσουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων απευθύνεται και φέτος σε μικρούς και μεγάλους και περιλαμβάνει συναυλίες , θεατρικές παραστάσεις και παιδικές γιορτές με την πολύτιμη βοήθεια της ΠΕ Καρδίτσας, του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων και του Συλλόγου Ο.ΑΣ.Κ Ολυμπιάδα.

Σε μία περίοδο που όλοι μας βιώνουμε τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, κάθε ευκαιρία για συνάντηση υπό το φως της αισιοδοξίας, μπορεί να προσφέρει μία ανάσα αγαλλίασης και χαράς.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση