GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρατούμενος έκρυβε κινητό σε «ευαίσθητο» σημείο!

Ιδιαίτερα… άβολο πρέπει να ήταν το ταξίδι με την κλούβα για έναν 36χρονο κρατούμενο που διατάχθηκε η μεταγωγή του στις φυλακές Τρικά...


Ιδιαίτερα… άβολο πρέπει να ήταν το ταξίδι με την κλούβα για έναν 36χρονο κρατούμενο που διατάχθηκε η μεταγωγή του στις φυλακές Τρικάλων από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο εξέτιε την ποινή του. Κι αυτό, γιατί είχε μετατρέψει ένα «ευαίσθητο» σημείο του σε… αποθήκη!
Η προσπάθειά του να έχει επικοινωνία με τον «έξω» κόσμο στο νέο του κελί, αποκαλύφθηκε κατά την παραλαβή κρατουμένων από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Τρικάλων, που αντιλήφθηκαν αμέσως τη… δυσφορία του συγκεκριμένου και τον υπέβαλαν σε σωματική έρευνα! Έτσι, δεν άργησαν να ξετρυπώσουν τη νάιλον συσκευασία που είχε κρύψει σε απόκρυφο σημείο του.
Μέσα, υπήρχαν ένα κινητό με μπαταρία και καλώδιο φόρτισης, τα οποία φυσικά κατασχέθηκαν από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του κρατούμενου και τη διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Ο 36χρονος εκτίει ήδη από 16 Μαΐου του 2011 ποινή κάθειρξης επτά ετών και επτά μηνών για διακεκριμένη κλοπή, κλοπές και απόπειρα κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση