GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δημιουργεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα

Οι 52 εβδομάδες που ακολουθούν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για πολλούς συνάνθρωπούς μας, κι αυτό χάρη στη μεγάλη εκστρατεία εταιρικής υπε...

Οι 52 εβδομάδες που ακολουθούν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για πολλούς συνάνθρωπούς μας, κι αυτό χάρη στη μεγάλη εκστρατεία εταιρικής υπευθυνότητας που πραγματοποιεί η ΑΒ Βασιλόπουλος με τον τίτλο «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».

Ο σκοπός της ενέργειας είναι ένας και ιδιαίτερα σημαντικός: Κανέναν άνθρωπος δίπλα μας να μην στερείται το πιο βασικό αγαθό που είναι το φαγητό.

Η μεγάλη αλυσίδα supermarket, για να το πετύχει αυτό, στηρίζει οικονομικά 52 δράσεις σίτισης σε όλη την Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα καλεί και όλους τους καταναλωτές να συμβάλλουν με τη σειρά τους, προκειμένου να χαρίσει χαμόγελα και ελπίδα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Η ενέργεια ξεκίνησε το Σεπτέμβριο από την Αττική, διαρκεί έναν ολόκληρο χρόνο και κάθε εβδομάδα. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε».

Οι τρόποι για να συμμετέχει κανείς είναι πολλοί και απλοί. Όσοι καταναλωτές το επιθυμούν μπορούν:

- να επιλέξουν κατά τη διάρκεια των 52 εβδομάδων τα «προϊόντα αλληλεγγύης ΑΒ» με την ειδική σήμανση.

- να συγκεντρώσουν τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ, Στήριξη επίσης παρέχουν μεγάλοι και μικροί προμηθευτές της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος, διαθέτοντας μέρος των εσόδων τους από την αγορά επιλεγμένων προϊόντων.

Με την ΑΒ Βασιλόπουλος και τη συμβολή όλων μας μπορούμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Ας μεταφέρουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας. Γιατί όταν υπάρχει ανάγκη, κανείς δεν περισσεύει.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση