GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπορούμε και τη δεύτερη θέση»

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του Ατρομήτου παρουσιάστηκε ο... Στέφανο Ναπολεόνι μιλώντας στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο μ...

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του Ατρομήτου παρουσιάστηκε ο... Στέφανο Ναπολεόνι μιλώντας στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου δήλωσε πως ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο, επισημαίνοντας πως μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και την έξοδο στο Champions League.

Ακόμη, ο Ναπολεόνι τόνισε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά για να επιστρέψει στο 100% μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων περίπου ένα μήνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» και τον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την επιστροφή του στη δράση:
«Μπορεί να μην φαινόταν από έξω, αλλά δεν ήταν εύκολο. Έπαιξα 20 λεπτά, αλλά ακόμη θέλω αρκετή δουλειά για να είμαι 100% έτοιμος. Τώρα στις γιορτές θα κάνω περισσότερες προπονήσεις, ώστε όταν γυρίσουμε να είμαι έτοιμος για τη συνέχεια».

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό:
«Όταν ήμουν στον πάγκο έβλεπα ότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το γήπεδο, δεν πίστεψα ότι ο Πανθρακικός θα έβαζε γκολ. Ωστόσο, αποδείχτηκε πιο δύσκολος αντίπαλος, αλλά ευτυχώς μετά πήραμε τη νίκη».
Για τον Ατρόμητο: «Σίγουρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, πιστεύω όμως ότι πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Πήραμε εφτά βαθμούς από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τώρα ξέρουμε ότι μετά τις γιορτές έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αντιμετωπίζοντας εκτός τον Εργοτέλη μετά έχουμε το Κύπελλο και τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι, τώρα θα ξεκουραστούμε και θα γυρίσουμε πιο δυνατοί».

Για το ρόστερ του Ατρόμητου:
«Το ρόστερ της ομάδας έχει ποιότητα, έχουμε παίκτες στον πάγκο που μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Το να υπάρχουν πολλοί παίκτες είναι καλό, σε βοηθάει να δίνεις σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι το 100%.

Για τους στόχους του Ατρομήτου: «Η πρόκριση στο Champions League δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο να κερδίσουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να είμαστε ψηλά και να διεκδικήσουμε ακόμη και την έξοδο στο Champions League».

Οι ευχές του για τα Χριστούγεννα:
«Να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε, να περάσουμε καλά. Εύχομαι υγεία και αγάπη πάνω από όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση