GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Βρήκε νεκρό τον αδερφό του στο χωράφι!

Παραμονή των Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή ένας 68χρονος από τη Βάρδα Ηλείας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του σε ...


Παραμονή των Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή ένας 68χρονος από τη Βάρδα Ηλείας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του σε δύσβατη περιοχή στο Νησί της Βουπρασίας από τον αδερφό του που τον αναζήτησε.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, όταν διαπίστωσε πως ήταν νεκρός, κάλεσε άμεσα σε βοήθεια και έφτασαν εκεί αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ. Ο 68χρονος βρέθηκε δίπλα στο τρακτέρ του, χωρίς να φέρει σημάδια τραυματισμού. Έτσι οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.
Ο 68χρονος άντρας ήταν έμπορος στη Βάρδα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεταβεί στο κτήμα του στο Νησί, σε μια περιοχή δύσβατη όπου και το τρακτέρ δύσκολα φτάνει, για να μαζέψει μόνος τις ελιές του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση