GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια παρουσιάστρια τα έβγαλε όλα στη... φόρα στα μπουζούκια; (Φωτογραφίες)

Η γνωστή και δαιμόνια παρουσιάστρια προέβη σε... αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου με τους συνεργάτες της! Πρεμιέρα έκα...


Η γνωστή και δαιμόνια παρουσιάστρια προέβη σε... αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου με τους συνεργάτες της!
Πρεμιέρα έκαναν χθες ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή στο "Φωταέριο". Στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου βρέθηκαν και πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους οι Γιάννης Λάτσιος, Γιώργος Λιάγκας, Ναταλία Γερμανού, Λάουρα Νάργες, Γιώργος Λιανός, Σάσα Σταμάτη και η κουμπάρα του Γιώργου Μαζωνάκη και ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες... 

1 σχόλιο

  1. Ελλάδα Ξύπνα! Και όσο είναι καιρός στήσε ΚΡΕΜΑΛΕΣ και πιάσε δουλειά!

    Απ’ άκρου σ’ άκρο, από το Καστελόριζο ως τον Έβρο, από την Κέρκυρα ως την Γαυδοπούλα, Προδότες, Λιμασμένοι, Τσανακογλείφτες, Επίορκοι, Απατεώνες, και κάθε άλλου είδους αποβράσματα σε ξεπουλούν στους Τούρκους είτε απ’ ευθείας είτε μαζί με όλους τους παραπάνω σαν συνεταίρους τους.
    Ξύπνα Ελλάδα και στήσε κρεμάλες σε κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης, όπου τους βρεις να σε ξεπουλούνε στους Τούρκους που όπου τους έχεις γείτονες επιβουλεύονται το χώμα σου, τον αέρα σου, το νερό σου.
    Να χύσουν το αίμα σου και να το ποδοπατήσουν όπως κάνανε επί τετρακόσια ολόκληρα χρόνια, να σε σκλαβώσουν ξανά όπως έχουν κάνει στην μισή Κύπρο και που επιβουλεύονται και λαχταρούν και την άλλη μισή.
    Αλλά δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους, χρειάζονται Προδότες, Λιμασμένους, Τσανακογλείφτες, Επίορκους, Απατεώνες, και κάθε άλλου είδους αποβράσματα για να το καταφέρουν, και έχουν βρει Ελλάδα μου, έχουν βρει στις τηλεοράσεις, που χωρίς ντροπή προβάλουν τον τάχα μου Τούρκικο πολιτισμό φτιασιδωμένο με εικόνες και συνήθειες γλυκανάλατες για να μπούνε στην ψυχή της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα χωρίς αυτός να υποψιάζεται την παγίδα που πάει να πέσει μέσα της και να μην ξαναβγεί, γιατί τώρα δεν θα βρεθούνε οι ηρωικές ψυχές του 1821 να σε σώσουν.
    Έχουν βρει οι Τούρκοι σύμμαχους στους Προδότες, στους Λιμασμένους, στους Τσανακογλείφτες, στους Επίορκους, στους Απατεώνες, και σε κάθε άλλου είδους αποβράσματα και αγοράζουν, νοικιάζουν το χώμα σου, τον αέρα σου, το νερό σου, το αίμα σου.
    Έχουν βρει Ελλάδα μου οι Τούρκοι όπως οι Πέρσες πριν 2300 χρόνια προδότες μέσα σου, και τους χρυσοπληρώνουν, έχουν βρει ανούσια μυστικά τους και τους εκβιάζουν και τους μεταχειρίζονται όπως θέλουν για να αρπάξουν το χώμα σου, τον αέρα σου, το νερό σου, τάχα μου για την πρόοδο σου αλλά η αλήθεια είναι για βάλουν πόδι, και σιγά σιγά να σε κατακτήσουν.
    Έχουν βρει οι Τούρκοι σύμμαχους παιδιά σου που ξεδιάντροπα δεν σε υπολογίζουν σαν μάνα τους και κάνουν μαζί τους συμφωνίες τάχα μου και για το καλό σου, αλλά κατά βάση είναι συμφωνίες που σε παραδίδουν σε αυτούς, τους Τούρκους, για να σε αιχμαλωτίσουν, να σε σιδεροδέσουν, να σε βιάσουν, να σου πιούνε το αίμα σου.
    Αυτούς Ελλάδα μου τους προδότες μην τους ανεχτείς… ΣΤΗΣΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ, ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ, ΞΕΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ!
    ( αυτός που γράφει δεν είναι χρυσαυγίτης, μακριά από εμένα,είναι σαν και σας Έλληνας που δεν θέλει την πατρίδα του, την Ελλάδα μας σε καινούργια Τούρκικη σκλαβιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση