GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόουλμαν, ο… εκλεκτός του Βενγκέρ

Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπακαρί Σανιά για το δεξί άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει, βρήκαν οι άνθρωποι της ...


Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπακαρί Σανιά για το δεξί άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει, βρήκαν οι άνθρωποι της Άρσεναλ! Το όνομα αυτού, Σίμους Κόουλμαν!
Ο Ιρλανδός αμυντικός της Έβερτον κέρδισε «πόντους» μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, αντιμετωπίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ ως μια εξαιρετική περίπτωση για την ενδυνάμωση της αμυντικής γραμμής της ομάδας!
Οι Λονδρέζοι θα επιχειρήσουν, κατά την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των «ζαχαρωτών» για την πώληση του βασικού ακραίου αμυντικού τους.
Όλα αυτά εφόσον τελικά ο Μπακαρί Σανιά αποτελέσει παρελθόν. Η εκτίμηση των διεθνών ΜΜΕ είναι πως δύσκολα θα αποδεχτεί το νέο συμβόλαιο που του προτείνουν οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι ο κύκλος του στο Λονδίνο έκλεισε!
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση