GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανέρχεται για Κομπανί η Μονακό

Υπαρκτό ενδιαφέρον για την απόκτηση του αρχηγού της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέντ Κομπανί, υπάρχει από τη Μονακό, η οποία προγραμματίζει ...


Υπαρκτό ενδιαφέρον για την απόκτηση του αρχηγού της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέντ Κομπανί, υπάρχει από τη Μονακό, η οποία προγραμματίζει την επόμενη κίνησή της.
Ο αμυντικός της Σίτι έδειξε για μία ακόμα φορά την αξία του, ενώ αξιοπρόσεχτη είναι η απόδοσή του στα παιχνίδια των «πολιτών» λίγες μέρες μετά την ανάρρωση από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του.
Η Μονακό είναι μία από τις ομάδες που έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Κομπανί, έχοντας την άποψη ότι μπορεί να προσδώσει άλλη ποιότητα στη συνολική εικόνα της ομάδας.
Την περασμένη μεταγραφική περίοδο, οι Μονεγάσκοι είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Βέλγου αμυντικού, ωστόσο η Σίτι δεν μπήκε καν σε συζητήσεις.
Τον ερχόμενο Γενάρη, η Μονακό θα κάνει εκ νέου μπάσιμο για να αποσπάσει τα δικαιώματα του παίκτη και αν το σενάριο απόκτησής του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φαντάζει δύσκολο, τότε πιο πιθανό είναι αυτό για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση