GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα ακόμη αυτοσχέδιο καζίνο εντοπίστηκε στην Κατερίνη

Δεν έχουν τέλος οι «ναοί» του παράνομου τζόγου στην Κατερίνη! Μετά τα δεκάδες Ίντερνετ καφέ που έχουν εντοπιστεί τους τελευταίους μή...


Δεν έχουν τέλος οι «ναοί» του παράνομου τζόγου στην Κατερίνη! Μετά τα δεκάδες Ίντερνετ καφέ που έχουν εντοπιστεί τους τελευταίους μήνες να σερβίρουν «φρουτάκια», τη σκυτάλη πήραν και τα… καφενεία, όπως αυτό στο οποίο έκαναν έφοδο οι άνδρες της Ασφαλείας.
Οι αστυνομικοί ξεπέρασαν εύκολα τα εμπόδια που έβαζε η 41χρονη Βουλγάρα προσωρινά υπεύθυνη προσπαθώντας να αποτρέψει τον έλεγχο αλλάζοντας όσα εμφανίζονταν στις οθόνες των υπολογιστών με την χρήση τηλεκοντρόλ και της έβαλαν χειροπέδες. Μαζί της, συνέλαβαν και τέσσερις θαμώνες που έπαιζαν τα απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια», «τρίλιζα» και άλλα.
Στο καφενείο είχαν εγκατασταθεί 19 υπολογιστές που λειτουργούσαν μέσω κεντρικής μονάδας και κατασχέθηκαν μαζί με τα παρελκόμενα τους. Η 41χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που της άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, ενώ ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που δεν βρισκόταν εκεί την ώρα της εφόδου, αναζητείται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση