GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναλλακτική άπνοια στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικά χωρίς εμφανή τάση και συναλλακτική δραστηριότητα κινήθηκε το χρηματιστήριο στη σημερινή συνεδρίαση εν μέσω αβεβαιότη...


Σταθεροποιητικά χωρίς εμφανή τάση και συναλλακτική δραστηριότητα κινήθηκε το χρηματιστήριο στη σημερινή συνεδρίαση εν μέσω αβεβαιότητας για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα αλλά και το αυξημένο πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα.
Η αγορά φαίνεται να βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ διόρθωσης και σταθεροποίησης. Με διακυμάνσεις και χωρίς κατεύθυνση κινήθηκαν οι βασικοί δείκτες, έχοντας αλλάξει πολλές φορές πρόσημο.
Χρηματιστηριακοί παράγοντες εκτιμούν ότι η μεταβλητότητα θα συνεχισθεί, αυξάνοντας το ρίσκο βραχυχρόνιων κινήσεων. Αναλυτές επισημαίνουν ότι η σημερινή και οι δύο επόμενες συνεδριάσεις θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την κατεύθυνση που θα πάρει η αγορά.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.182,93 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,47%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 49,41 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση