GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει επιθετικό ο Ρέντναπ

Η απόκτηση ενός επιθετικού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποτελεί προτεραιότητα για την ΚΠΡ, σύμφωνα με τα όσα δήλω...

Η απόκτηση ενός επιθετικού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποτελεί προτεραιότητα για την ΚΠΡ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χάρι Ρέντναπ.

Τα μόλις 24 γκολ σε 23 ματς που έχουν πετύχει φέτος στην Τσάμπιονσιπ οι «ρέιντζερς», αλλά και τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών των παικτών της γραμμής κρούσης έχουν προβληματίσει τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος τόνισε πως η προσθήκη ενός φορ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ενόψει Ιανουάριου.

«Ο Όστιν είναι εκτός, το ίδιο και ο Ζαμόρα ενώ ο Τζόνσον δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί σε ολόκληρο ματς. Έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι με τη Ντονκάστερ που είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο σκεφτόμαστε πως θα ενισχυθούμε στην επίθεση. Θέλουμε να φέρουμε έναν φορ τον Ιανουάριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρέντναπ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση