GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Ηρακλείου: Διεύθυνση τεχνικών έργων - εγκατάσταση κλιματιστικών

Εργασίες αναβάθμισης και εγκατάστασης εξοπλισμού ολοκληρώθηκαν στο Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» που βρίσκεται Κουντουρι...

Εργασίες αναβάθμισης και εγκατάστασης εξοπλισμού ολοκληρώθηκαν στο Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» που βρίσκεται Κουντουριώτου 17Α και Νεότητος.
Στο ισόγειο όπου πραγματοποιούνται εκθέσεις, ομιλίες, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και για χρόνια ήταν ελλιπής η θέρμανση το χειμώνα και η ψύξη το καλοκαίρι εγκαταστάθηκαν πέντε νέες μονάδες κλιματισμού τύπου ντουλάπας.

Στο πρώτο υπόγειο όπου πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις εγκαταστάθηκαν μεταχειρισμένα ανακατασκευασμένα κλιματιστικά τύπου ντουλάπας από δημοτικούς χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν πια. Επιπλέον με ανταλλακτικά από τα κλιματιστικά που υπήρχαν στο ισόγειο αλλά και τα κλιματιστικά που λειτουργούσαν αποκαταστάθηκε πλήρως ο κλιματισμός της Βιβλιοθήκης του Δήμου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου.

Αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη περαιτέρω βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κτίριο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» όπως η στεγανοποίηση του ισόγειου και το κλείσιμο του φρεατίου του ανελκυστήρα που υπήρξε συχνά στο παρελθόν αιτία για βλάβες. Επιπλέον στο επόμενο διάστημα αναμένεται η διαμόρφωση χώρου υποδοχής στο ισόγειο του κτιρίου ώστε να απομονωθεί η κυρίως αίθουσα τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για λόγους μόνωσης. Βελτιωτικές παρεμβάσεις θα γίνουν και στο χώρο της σκηνής του θεάτρου που βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου.

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος «Οι υποδομές του δήμου είναι απαραίτητο να συντηρούνται και να αναβαθμίζονται όπου είναι αυτό εφικτό. Ο χώρος του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» είναι ένα κέντρο πολιτισμού, γνώσης, ζωής για το Δήμο μας, τους συλλόγους μας, τους μαθητές, τις θεατρικές ομάδες, για όλους τους Ηρακλείωτες. Η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου ως εκτελεστικό όργανο της βούλησης των δημοτών υλοποίησε την ανακατασκευή και την βελτίωση του κτιρίου, στο μέτρο του δυνατού με τη μειωμένη χρηματοδότηση που λαμβάνει, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών πληρέστερα και ικανοποιητικότερα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση