GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε Μάρτενς ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση έκανε ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» η ελληνική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μ...


Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση έκανε ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» η ελληνική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μάαρτεν Μάρτενς ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άλκμααρ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.
Παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να ενεργοποιηθεί από τον Ιανουάριο εφόσον βρεθεί μια λύση με την ολλανδική ομάδα.
Την μεταγραφή «έκλεισε» ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος ταξίδεψε στο Βέλγιο για να τακτοποιήσει το ζήτημα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον μάνατζέρ του και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά το ζήτημα με τις υπογραφές συμβολαίων.
Ο Μάρτενς αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, κυρίως στο αριστερό άκρο, και έχει μεγάλη έφεση στην τελική πάσα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει «βγάλει» 10 ασίστ στα 17 παιχνίδια που έχει παίξει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση