GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Κινδύνεψαν να καούν από πυρκαγιά στο σπίτι τους -Είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν

Άλλη μία τραγική περίπτωση ανέχειας είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη κινδύνευσε να καεί μέσα στο σπί...

Άλλη μία τραγική περίπτωση ανέχειας είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη κινδύνευσε να καεί μέσα στο σπίτι της όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο μετά 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Κορδελιού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, για την αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων.

Στην κατοικία ζούσαν ένα ζευγάρι μαζί με το ανήλικο παιδί τους και την ηλικιωμένη μητέρα του συζύγου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν διέθετε ηλεκτρισμό. Τα μέλη της οικογένειας προσπαθούσαν να ζεσταθούν ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς. Στο σπίτι προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση