GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις συλλήψεις για τις μολότοφ στα Εξάρχεια

Στη σύλληψη τριών ατόμων για τις χθεσινές ρίψεις μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και για επίθεση σε βάρος αστυνομικών δυνάμεω...


Στη σύλληψη τριών ατόμων για τις χθεσινές ρίψεις μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και για επίθεση σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια προχώρησε η αστυνομία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, χθες το βράδυ αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έπειτα από καταδίωξη, συνέλαβαν δύο νεαρούς, ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι λίγο πριν συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 20 ατόμων, που έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και έριξαν φωτοβολίδες και μολότοφ στην πρόσοψη και στον περιβάλλοντα χώρο.
Από τη ρίψη των φωτοβολίδων και των μολότοφ προκλήθηκαν φθορές σε ένα υπηρεσιακό όχημα και μία ιδιωτική μοτοσυκλέτα.
Λίγο αργότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΕΛΤΑ συνέλαβαν έναν 26χρονο, που συμμετείχε σε ομάδα 30 περίπου ατόμων, τα οποία πέταξαν μολότοφ και έκαψαν έναν κάδο απορριμμάτων στην οδό Θεμιστοκλέους και επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα των παραβάσεων σχετικών με τις εκρηκτικές ύλες, του εμπρησμού, της έκρηξης, της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και για παράβαση των νόμων «περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών».
Σημειώνεται ότι συνολικά, από την περιοχή των Εξαρχείων προσήχθησαν 85 άτομα, εκ των οποίων ένα άτομο συνελήφθη γιατί κατείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 86 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση