GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Άρτα

Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε χθες, η κεντρική πλατεία της Άρτας πλημμύρισε με μικρούς και μεγάλους, για την τελετή έναρξης τω...

Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε χθες, η κεντρική πλατεία της Άρτας πλημμύρισε με μικρούς και μεγάλους, για την τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα του δέντρου και τη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη...
Η εκδήλωση άρχισε με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Φιλαρμονική του Συλλόγου Σκουφά, δημιουργώντας μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μέσα στην παγερή νύχτα. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Τσιρογιάννης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

«Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα ήθελα να σας μεταφέρω τις ευχές τόσο του Δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, όσο και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Ο δήμος μας σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει ετοιμάσει ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα και διάφορες άλλες εκδηλώσεις για να νιώσουμε την ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής που δε θέλουμε να χαθεί. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές να χαρίζουμε χαμόγελο ιδιαίτερα στα μικρά μας παιδιά.
Όλοι μας έχουμε ανάγκη μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας! Μια ανάπαυλα από τα δύσκολα προβλήματα και τις αβεβαιότητες της καθημερινότητας.
Γιορτάζουμε με λάμψη, αλλά ταυτόχρονα και σε απόλυτο σεβασμό με τις δυσκολίες που περνά σήμερα η ελληνική κοινωνία
Ας είναι οι φετινές γιορτές μέρες αγάπης και αλληλεγγύης για όλους μας. Η νέα χρονιά ας είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη.
Οι καλύτερες ευχές για τις γιορτές, μέσα από την καρδιά μου για όλους τους πολίτες του δήμου, αλλά και μια υπόσχεση: Ότι ο Δήμος θα σταθεί με κάθε μέσο δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται απ’ την οικονομική ύφεση, δείχνοντας τον δρόμο της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης.
Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενες γιορτές,
Και τώρα ας ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, να τραγουδήσουμε και να περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά» Την σκυτάλη της εκδήλωσης πήρε ο γνωστός καλλιτέχνες Πάνος Μουζουράκης με την πενταμελή ορχήστρα του ο οποίος διασκέδασε τους παρευρισκόμενους, ξεσηκώνοντας κυρίως το νεαρό κοινό.

epirustv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση