GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απόλυτα κυρίαρχος εντός των συνόρων»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας σε μηναίο περιοδικό αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ε...


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας σε μηναίο περιοδικό αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ επεσήμανε –άλλη μια φορά ότι δεν είναι έτοιμος να αναφέρει αν θα προχωρήσει για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
«Θα εξετάσουμε όλες τις οικονομικές μελέτες και τότε θα είμαι έτοιμος να απαντήσω αν θα διεκδικήσω ή όχι το πλειοψηφικό πακέτο. Το ενδεχόμενο εμπλοκής που συζητώ είναι αποκλειστικά και μόνο για το πλειοψηφικό πακέτο», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο περιοδικό CRASH και συνέχισε:
«Κατανοώ τον ενθουσιασμό του κόσμου για κάθε νέα προσπάθεια, η οποία εκ των πραγμάτων γεννά νέες προσδοκίες. Από μικρό παιδί είμαι ταυτισμένος με την ιδέα του Παναθηναϊκού. Έτσι με μεγάλωσε ο πατέρας μου που έγραψε τη νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ με χρυσά γράμματα σε όλη την Ευρώπη», τόνισε.
Ο κ.Γιαννακόπουλος υπογράμμισε για το όραμά του για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό:
«Το όραμα εξ ορισμού αποτελεί το άπιαστο όνειρο. Στόχος μου είναι η απόλυτη κυριαρχία εντός των συνόρων και πρωταγωνιστικός ρόλος στην Ευρώπη», τόνισε και συνέχισε:
«Επειδή όπως λένε οι κοντινοί μου άνθρωποι είμαι αρκετά παρορμητικός και λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική, σας εξομολογούμαι ότι το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό είναι η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να κλέβω πολύτιμο χρόνο από την οικογένεια και τα παιδιά μου. Με μόνο αντάλλαγμα το χαμόγελο της νίκης στα χείλη των φιλάθλων».
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη αυτή επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να φύγει από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και έπλεξε το εγκώμιο της προσπάθειας του Γιάννη Αλαφούζου στην πράσινη ΠΑΕ…
«Ο κ. Αλαφούζος έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αν θα εμπλακώ εγώ ή όχι στο όλο εγχείρημα. Το πρώτο και κύριο είναι να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση