GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε αστικό λεωφορείο στο Ελληνικό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης σε αστικό λεωφορείο έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στο εσωτερικό του. Άγνωστος τηλεφώνησε κ...


Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης σε αστικό λεωφορείο έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στο εσωτερικό του.
Άγνωστος τηλεφώνησε και είπε ότι στο λεωφορείο, που βρισκόταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και κατευθυνόταν προς τη Γλυφάδα, είχε τοποθετηθεί εμπρηστικός μηχανισμός.
Αμέσως το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Ελληνικού, στη δεύτερη έξοδο για Ηλιούπολη και εκκενώθηκε προκειμένου να το ελέγξουν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έσπευσαν στο σημείο.
Τελικά αποδείχτηκε φάρσα το τηλεφώνημα, καθώς το χρονικό περιθώριο που είχε δώσει ο άγνωστος άνδρας πέρασε, χωρίς να σημειωθεί κάποια έκρηξη, ενώ κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε σχετικός μηχανισμός.
Λόγω της φάρσας επικράτησε κυκλοφοριακό χάος, με την κίνηση στο σημείο να διακόπτεται, και τη ροή των οχημάτων να διοχετεύεται στους γύρω δρόμους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση