GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενίσχυση μέτρων ασφαλείας σε όλη τη ρωσική επικράτεια διέταξε ο Πούτιν

Την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε ολόκληρη τη ρωσική επικράτεια διέταξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τις δύο πολύνεκρες... επιθέσεις αυτο...

Την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε ολόκληρη τη ρωσική επικράτεια διέταξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τις δύο πολύνεκρες... επιθέσεις αυτοκτονίας στο σιδηροδρομικό σταθμό και ένα λεωφορείο στο Βόλγκογκραντ.

Από τις επιθέσεις έχασαν τη ζωή τους 31 άτομα, ενώ δεκάδες ακόμα τραυματίστηκαν.

Οι επιθέσεις αναμένεται να αυξήσουν τις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας για την ικανότητα της Μόσχας να περιφρουρήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 που θα διεξαχθούν στο Σότσι.

Η ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων, οι οποίοι αρχίζουν σε 40 ημέρες, είναι ζήτημα κύρους για τον Πούτιν, ο οποίος θέλει να δείξει πόσο πολύ έχει προχωρήσει η Ρωσία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Η νέα επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αυτή τη φορά σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 15 άτομα.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας μετέδωσαν άμεσα εικόνες από το μακελειό. Το λεωφορείο είχε καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά από την ισχυρότατη έκρηξη. Αλλα 26 άτομα τραυματίστηκαν.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση