GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρ. Αθανασίου προς δικαστές: Κάντε υπομονή για τις μειώσεις

“Κάντε υπομονή στο ζήτημα της μείωσης των αποδοχών σας” είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου στους εισαγγελείς της χώρας. Ο ...


“Κάντε υπομονή στο ζήτημα της μείωσης των αποδοχών σας” είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου στους εισαγγελείς της χώρας.
Ο κ. Αθανασίου μιλώντας στις εργασίες της 29ης τακτικής γενικής συνέλευσης της ¨Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος μετέφερε μήνυμα τόσο του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, όσο και του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγ. Βενιζέλου, ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η αδικία της μείωσης των μισθών τους.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, του γενικού γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θαν. Μπούρα, του υπουργού Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, των βουλευτών Ζωής Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ), Μαρίας Γιαννακάκη (ΔΗΜΑΡ), Θανάση Παφίλη (ΚΚΕ), του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και τέως αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ. Ανδρεουλάκου, εκπρόσωπων των δικαστικών Ενώσεων και πρώην εισαγγελέων.
«Και μη ξεχνάτε ότι ο λαός μας απαιτεί ταχεία εκκαθάριση όλων των υποθέσεων δημοσίου ενδιαφέροντος, χωρίς διακρίσεις, όπως είναι αυτές που συνδέονται με “το εθνικό μας έγκλημα”, που είναι η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή. Για το λόγο αυτό έχετε χρέος να εργαστείτε περισσότερο, με το αίσθημα ευθύνης που σας διακρίνει, για να ανατραπεί η αίσθηση ατιμωρησίας που επικρατεί στο λαό μας για τους όποιους “υψηλά ιστάμενους”. Δεν θα κλείσουμε τις υποθέσεις με αμπάρωμα ή ταφόπλακα, αλλά με δικαστικό έλεγχο και δίκαιη δίκη», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, μεταξύ άλλων, για το θέμα της φοροδιαφυγής.
Πηγή newmoney.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση