GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΘ: Ανεπιθύμητη η συγκέντρωση της Χ.Α. στη Θεσσαλονίκη

«Ανεπιθύμητη» χαρακτηρίζει τη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η πρυτανεία του Αριστ...


«Ανεπιθύμητη» χαρακτηρίζει τη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ).
«Ο ρατσισμός και ο φασισμός είναι έννοιες παντελώς ξένες με την επιστημονική γνώση και τα ακαδημαϊκά ήθη. Άλλωστε, ο μόνος χώρος στον οποίο δεν έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή είναι τα πανεπιστήμια» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Από πλευράς της, η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε νωρίτερα ότι η ανοιχτή συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί στον Λευκό Πύργο θα πραγματοποιηθεί στην οδό 26ης Οκτωβρίου, στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, λόγω απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης.
«Μετά τη σημερινή απαγόρευση της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, έφτασε και η σειρά της αυριανής ανοιχτής εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη. Οι εξαγγελίες από ΜΚΟ και λοιπές αντιρατσιστικές οργανώσεις για την διενέργεια αντισυγκέντρωσης (κάτι που θεωρείται παράνομο) “ανάγκασαν” την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να προβεί σε οριστική απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης, με πρόφαση την διασφάλιση της τάξης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΛΙΟΟΤΟΜΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΕΕΕΕΕ
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,
    Ο ΑΛΟΣ-Η ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ = ΤΗΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΖΩΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΔΟΥΛΙΑ
    ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ. ΑΡΕ ΤΣΙΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ .ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΖΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .ΤΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΑΡΛΑΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέντευξη του Νικ. Μιχαλολιάκου στον ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας»

    Γράφει η Ερατώ Μπέλλου
    Διάβασα τη συνέντευξη του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου
    στον ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας»,της 16ης Δεκ.2013.Επειδή παρουσιάζει ενδιαφέρον
    η ύπαρξη αυτής της συνέντευξης και το περιεχόμενό της (π.χ. λέει κατηγορηματικά
    ότι η «Χρυσή Αυγή» δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα) ,την παραθέτω πιο κάτω :
    http://greek.ruvr.ru/2013_12_16/255918654/
    [δεν μπορεί εδώ και να
    επικολληθεί,είναι πολύ μεγάλο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση