GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό έπιασε πολύ καλή απόδοση, σημείωσε τέσσερα τέρματα κι έδειξε πως άφησε για τα καλά πίσω τ...

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό έπιασε πολύ καλή απόδοση, σημείωσε τέσσερα τέρματα κι έδειξε πως άφησε για τα καλά πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο.

Έτσι, στη σημερινή ομιλία, ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε μπράβο στους παίκτες του για την εμφάνιση, ωστόσο τους υπογράμμισε πως περιμένει να δει ανάλογη εμφάνιση κι απέναντι στην Ξάνθη, στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά το τριφύλλι.

«Μπράβο για τη νίκη αλλά και για την εμφάνιση. Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε και πρέπει να παίζουμε. Η συνέχεια δεν είναι εύκολη, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και στη συνέχεια».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση