GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις για την υπόθεση του Μ. Παπαγεωργίου προανήγγειλε η Νικολούλη

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει βρει η Αγ...


Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει βρει η Αγγελική Νικολούλη. Μάλιστα όπως είπε την Παρασκευή η δημοσιογράφος κλείνοντας τις εκπομπές της για το 2013, την υπόθεση συνεχίζει να την ψάχνει και πως θα επανέλθει με την απάντηση στο ερώτημα που βρίσκεται ο Μάριος

Τα τηλέφωνα των τηλεθεατών για την υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν αρκετά και αυτή τη φορά και η παρουσιάστρια εξήγησε: «Δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουμε ποτέ. Είμαστε όμως σε μια φάση που συνεχίζουμε με κάτι ιδιαίτερο. Δεν είναι όμως όλα για τον αέρα. Είναι πολύ ιδιαίτερη η εξέλιξη που αναμένεται και δεν θέλω να χαλάσουμε μια έρευνα τη στιγμή που όλοι ενδιαφερόμαστε να βρεθεί το παιδί εκεί που το εξαφάνισαν.

Να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε με την απάντηση για τον Μάριο. Και όσοι εμπλέκονται και όσοι τους καλύπτουν, σε όποιους χώρους και αν ανήκουν θα αποκαλυφθούν».

Στην αποφώνησή της, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Θα βρεθούμε πάλι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου. Καλές γιορτές σε όλους! Υγεία πάνω απ΄ όλα, δύναμη, δημιουργία για να αντέξουμε στον κοινό αγώνα όλοι. Για να δούμε επιτέλους και τη χώρα μας και τις οικογένειές μας να βγαίνουν από αυτό το σκοτεινό τούνελ που άλλοι μας εγκλώβισαν. Περισσότερο φως στη χώρα μας και σε όλους».
xespao.gr

1 σχόλιο

  1. Τώρα θα πληρώσει η μεσαία αστική τάξη τη ψήφο της στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες κάνουν μαύρα Χριστούγεννα, η ανίκανη κυβέρνηση αδυνατεί να βρει τη φοροδιαφυγή και ποινικοποιεί την ατομική ιδιοκτησία που απέκτησαν οι Έλληνες με γονικές παροχές, κληρονομιά ή με ληστρικά δάνεια.

    Η ψήφος στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες ( και οι πιο οργισμένοι μπορεί να πάνε στη Χ.Α, χωρίς να συμφωνούν μαζί της ) θα είναι η σκληρή τους τιμωρία, το οριστικό πολιτικό τέλος για ΝΔ και βενιζελοπασοκ. "καταραμένα" θα είναι τα λεφτά που εισπράττετε από το αίμα του ελληνικού λαού, ως φόρους, χαράτσια και τέλη. Παίρνετε μεγάλο κρίμα στο λαιμό σας, όσοι ψηφίσετε τα νέα μέτρα. Θα έχετε κακό πολιτικό τέλος από τη ψήφο των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση