GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Βαθιά και αγιάτρευτη η σήψη του συστήματος

Την «άμεση και μέχρι τέλους διαλεύκανση όλων των σκανδάλων» ζητεί το ΚΚΕ, δηλώνοντας παράλληλα ότι «θα σταθεί απέναντι σε κάθε προσπάθε...

Την «άμεση και μέχρι τέλους διαλεύκανση όλων των σκανδάλων» ζητεί το ΚΚΕ, δηλώνοντας παράλληλα ότι «θα σταθεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού».
Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του, «οι αποκαλύψεις σκανδάλων, που το τελευταίο διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την εμπλοκή προσώπων που έχουν διαχειριστεί κρατικό χρήμα, δείχνουν ότι είναι βαθιά και αγιάτρευτη η σήψη του συστήματος που ζούμε».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην διαπλοκή ή ακόμη και εξαγορά κρατικών παραγόντων, συνδικαλιστών του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού είναι «η διαπλοκή του κράτους με μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για εξοπλιστικά προγράμματα, ιδιωτικοποιήσεις, εργολαβίες, δημόσιες προμήθειες κλπ, σε συνδυασμό με τον αδυσώπητο ανταγωνισμό αυτών των επιχειρηματικών συμφερόντων για την εξασφάλιση πλεονεκτικής θέσης».

«Η ύπαρξη και έντιμων ανθρώπων, η πλειοψηφία των εργαζομένων στην κρατική διοίκηση δεν αλλάζει το βασικό της χαρακτήρα, ο οποίος δεν μπορεί να διορθωθεί γιατί υπηρετεί το σύστημα της εκμετάλλευσης της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των μονοπωλίων», επισημαίνει το ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι «όσοι σηκώνουν τη σημαία της κάθαρσης και της εξυγίανσης του συστήματος, υπερασπιζόμενοι την καπιταλιστική κερδοφορία εμπαίζουν το λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση