GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Νέο αρνητικό ρεκόρ στις χορηγήσεις δανείων

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε τον Οκτώβριο στην Ιταλία στις χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία...


Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε τον Οκτώβριο στην Ιταλία στις χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ιταλίας, τον Οκτώβριο οι χορηγήσεις δανείων προς τις επιχειρήσεις της χώρας μειώθηκε κατά 4,9%.
«Πρόκειται για την μεγαλύτερη ιστορική κάμψη στις μέχρι τώρα μετρήσεις», αναφέρει η Τράπεζα της Ιταλίας. Όσον αφορά τα δάνεια προς τα νοικοκυριά, η μείωση ήταν πιο περιορισμένη, φθάνοντας το 1,3%.
Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές η ανάκαμψη της χώρας –η οποία κατά με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα– θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αύξηση της χορήγησης δανείων προς ιταλούς επιχειρηματίες και εμπόρους, οι οποίοι δυσκολεύονται όλο και περισσότερο, όλο και συχνότερα, να είναι συνεπείς στις διάφορες υποχρεώσεις τους και ιδίως τις φορολογικές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση