GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξω και ο Σίλντενφελντ

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τετάρτης όπου οι «πράσινοι» ...

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τετάρτης όπου οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στη Λειβαδιά.
Νοκ-άουτ τέθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μιας άσκησης υπέστη τράβηγμα στον ορθό μηριαίο και θα μείνει για μερικές μέρες εκτός δράσης. Ο Κροάτης -που δεν υπολογιζόταν για το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας- θα προσπαθήσει να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα του «τριφυλλιού» απέναντι στη SKODA Ξάνθη.
Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο τραυματίας Μάρκους Μπεργκ, όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι που συνεχίζει πάντως να ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να επανέλθει σε αγωνιστική δράση.
Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός oυρουγουανός επιθετικός, Αντριάν Μπαλμπόα.
Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δούλεψε σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις στημένες φάσεις που έχουν αποδειχθεί «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αγώνα με το Λεβαδειακό, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση