GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Γρηγοράκος: Κοινή ομάδα εργασίας για τη διαδημοτική κινητικότητα

Στην άμεση επικαιροποίηση των στοιχείων σχετικά με τους δήμους με τα πρόσφατα δεδομένα που έχουν προκύψει από τον Ιούνιο μέχρι σήμερ...


Στην άμεση επικαιροποίηση των στοιχείων σχετικά με τους δήμους με τα πρόσφατα δεδομένα που έχουν προκύψει από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, πρόκειται να προχωρήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λ. Γρηγοράκος. Παράλληλα, καλεί την ΚΕΔΕ και τους εργαζόμενους σε περαιτέρω διαβούλευση για τη μελέτη που αφορά στην εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα με τη σύσταση κοινής ομάδας εργασίας.
Ο κ. Γρηγοράκος σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει εκ νέου ότι το μοντέλο που θα ακολουθηθεί είναι αυτό της εθελοντικής (διαδημοτικής) κινητικότητας. Ακόμη, επισημαίνει ότι για το υπουργείο Εσωτερικών οι ΟΤΑ αποτελούν το προπύργιο της κοινωνικής πρόνοιας και ως εκ τούτου οι όποιες αλλαγές δεν πρόκειται επ’ ουδενί να επηρεάσουν τις δομές κοινωνικής πρόνοιας.
Την απόλυτη αντίθεσή του στη διαδημοτική κινητικότητα 667 υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων εξέφρασε νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης κατά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το ζήτημα.
Μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης υποστήριξε ότι η κεντρική κυβέρνηση αντιμετωπίζει σαν «κλωτσοσκούφι» τον πρώτο δήμο αλλά και τους άλλους δήμους της χώρας.
Στη δική του παρέμβαση στο συμβούλιο, ο γγ του δήμου Αθηναίων, Θ. Λιβάνιος, χαρακτήρισε «γονατογράφημα» τη μελέτη του κ. Γρηγοράκου, ενώ την αντίθεσή του στο σχέδιο εξέφρασε νωρίτερα και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση