GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έτοιμος στο ΟΑΚΑ»

Χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμισι μήνα και έναν ολόκληρο γύρο Ευρωλίγκας λό...

Χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμισι μήνα και έναν ολόκληρο γύρο Ευρωλίγκας λόγω του τραυματισμού του στον ώμο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σιένα, όμως ο Σέντρικ Σίμονς είναι πλέον ξανά διαθέσιμος και μάλιστα για αναμέτρηση κόντρα στην ίδια ομάδα, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ.

«Αισθάνομαι καλά τον ώμο μου. Βρίσκομαι βέβαια σε στάδιο αποθεραπείας, αλλά δεν αισθάνομαι πόνους και το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός θα είμαι όπως πρέπει. Το σημαντικό όμως είναι πως νιώθω δυνατά τα πόδια μου», τόνισε αρχικά ο αμερικανός σέντερ στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού για το ματς με τη «μοντεπάσκι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για αν είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές επιπτώσεις ενός τραυματισμού ή τις σωματικές: «Πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν πρέπει να φοβάσαι πως θα ξανατραυματιστείς».

Τέλος αναφορικά με τον ημιτελικό Κυπέλλου (23/12) με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Το παιχνίδι είναι δύο βδομάδες μακριά. Συμμετέχω στις προπονήσεις. Δουλεύω και στόχος μου να μπορώ να βοηθήσω έστω και για τέσσερα πέντε λεπτά. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση