GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον καλή μπάλα»

Σε συνέντευξή που έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κώστας Μαλιούφας στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου στο Νοva...

Σε συνέντευξή που έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κώστας Μαλιούφας στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου στο ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε κυρίως στο ότι πλέον ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ πιο καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει αρχίσει πλέον να μην έχει κενά διαστήματα και να έχει αυτοματισμούς κι έτσι αποδίδει θέαμα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Μαλιούφα:

«Μπορώ να πω πως στα τελευταία τρία παιχνίδια μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Παίζει καλά για τουλάχιστον ένα ημίχρονο και δεν παίρνει νίκες που να βασίζονται μόνο σε κάποιες καλές ενέργειες των παικτών του. Έτσι μένει κοντά στον Ολυμπιακό κάνοντας το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό.

Σε 13 αγωνιστικές που έχουν γίνει ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, όταν άλλες χρονιές την ίδια περίοδο βρισκόταν 10 και 15 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές γιατί βγαίνει κάθε χρόνο στο Champions League, καρπώνεται τα έσοδα και μπορεί να αγοράσει πολύ καλούς παίκτες.

Φέτος είχε και ο ΠΑΟΚ την ευκαιρία να πάει στους ομίλους αλλά έγιναν κάποια λάθη και από τους παίκτες και από τον προπονητή και έτσι η ομάδα αποκλείστηκε. Βέβαια καλά τα πάει και στο Europa League και αυτό θα αποφέρει κάποια επιπλέον έσοδα στην ομάδα.

Στα τελευταία τρία ματς με τον Άρη, με τη Σαχτιέρ στο Καζακστάν και με τον ΠΑΣ η ομάδα έπαιξε πολύ καλή μπάλα, ειδικά με τον ΠΑΣ που η ομάδα απέδωσε εξαιρετικά για ένα 20λεπτο.

Πριν από αυτά τα ματς ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε καλά και ειδικά στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε πάρα πολύ άσχημη απόδοση.

Τα παιδιά έδειξαν πολύ καλή στόφα κι ότι μπορούν να γυρίζουν τα παιχνίδια. Χρειάζεται να έχεις ποιότητα για να το κάνεις αυτό και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Επίσης βγαίνουν και οι αυτοματισμοί στην ομάδα, δείγμα καλής δουλειάς στην προπόνηση. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ δεν έχει πια τόσο αργή ανάπτυξη και γι’ αυτό αποδίδει ωραία μπάλα.

Ο Λάζαρ έπαιξε πολύ καλά και έβαλε γκολ με τον ΠΑΣ, το ίδιο και ο Λούκας με τη Σαχτιέρ, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν απλή αναφορά στους αγώνες του ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει ανάγκη από ποιοτικά χαφ που σκοράρουν, γιατί πάντα είχε πολύ ποιοτικά χαφ όπως ο Λαγωνίδης, και ο Τερζανίδης.

Ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση το έχει πει και ο προπονητής και αφού ο πρόεδρος του δίνει τα εχέγγυα για να πάρει παίκτες, θα ενισχυθεί σίγουρα. Ούτως ή άλλως ο προπονητής είπε ότι θα πάρει ένα παίκτη σε κάθε γραμμή».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση