GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τίμιος κλέφτης -Λήστεψε τράπεζα, πλήρωσε το χρέος του και παραδόθηκε

Τον πιο... έντιμο κλέφτη έχει στα χέρια της η αστυνομία της Τσεχίας. Ενας 48χρονος λήστεψε τράπεζα, πλήρωσε ένα χρέος που είχε και στη σ...

Τον πιο... έντιμο κλέφτη έχει στα χέρια της η αστυνομία της Τσεχίας. Ενας 48χρονος λήστεψε τράπεζα, πλήρωσε ένα χρέος που είχε και στη συνέχεια παραδόθηκε, προκειμένου να «πληρώσει» και τις συνέπειες των πράξεών του.

Ο άνδρας, που έως τώρα είχε καθαρό ποινικό μητρώο, δεν άντεχε το βάρος από το δάνειο που χρωστούσε, αλλά η συνείδησή του δεν του επέτρεπε να ζήσει με τις τύψεις όταν παρέβη το νόμο για να το ξεπληρώσει.

Ο ερασιτέχνης ληστής μπήκε σε τράπεζα στην Πράγα χωρίς να έχει καλύψει το πρόσωπό του, περίμενε στην ουρά μαζί με τους υπόλοιπους πελάτες και όταν έφτασε στο ταμείο έδωσε στην υπάλληλο ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε πως έχει όπλο στο χαρτοφύλακά του. Σύμφωνα με το AFP, ο 48χρονος έφυγε από την τράπεζα με πολλές δεκάδες χιλιάδες κορώνες.

Σύμφωνα με το δράστη, είχε ανάγκη τα χρήματα προκειμένου να αποπληρώσει το δάνειο που του είχαν δώσει κάποιοι, όταν έπεσε ο ίδιος θύμα ληστείας. Πάντως δέκα λεπτά έπειτα από την παράνομη πράξη του ειδοποίησε την αστυνομία και ομολόγησε υποσχόμενος να παραδοθεί, όπως και έκανε 24 ώρες αργότερα.

Χάρη στον πρότερο έντιμο βίο του δεν προφυλακίστηκε, αλλά κινδυνεύει να βρεθεί στο κελί από 2 έως 10 χρόνια, όταν εκδικαστεί η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση