GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τρεις φορές σκέφτηκα να φύγω»

Στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε το γνωστό μοντέλο, Αλέκα Καμηλά, για τη ζωή της στο πλευρό του Πέτζα Στογιάκοβιτς αλλά και για τα...

Στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε το γνωστό μοντέλο, Αλέκα Καμηλά, για τη ζωή της στο πλευρό του Πέτζα Στογιάκοβιτς αλλά και για τα τρία της παιδιά.
Για τον ερχομό των τριών παιδιών της στη ζωή της και τα «λάθη» που θεωρεί ότι έκανε η ίδια, παραδέχτηκε: «Κι όμως, έχω κάνει τα ίδια λάθη και στα τρία µου παιδιά. Καλώς ή κακώς, τα άφησα να µε κάνουν ό,τι θέλουν! Ακολουθούσα εγώ το πρόγραµµά τους, αντί να προσαρµοστούν εκείνα στο δικό µας. Ήµουν δίπλα τους για ό,τι κι αν ήθελαν. Το αποτέλεσµα ήταν να µην υπάρχει οργάνωση, κανένα πρόγραµµα στο φαγητό, στον ύπνο, στα µαθήµατα», ενώ για τους «ρόλους» μέσα στην οικογένεια συμπλήρωσε: «Εγώ θέλω ο σύζυγός µου να είναι πιο αυστηρός και να υπάρχει ένας “φόβος” –µε την καλή έννοια–, ένας σεβασµός των παιδιών απέναντι στον πατέρα τους. Εµένα µε έχουν αποµυθοποιήσει, γιατί τόσα χρόνια ήµουν µέρα-νύχτα µαζί τους».
Όσον αφορά την επιλογή της να εγκαταλείψει τα πάντα στην Ελλάδα και να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Αμερική, που βρέθηκε εκεί για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, η Αλέκα Καμηλά είπε: «Πάντα χαρακτήριζε ένας “τυχοδιωκτισµός” τις επιλογές µου, µε την έννοια του ότι ακολουθούσα αυτό που µου υπαγόρευε το ένστικτό µου, πήγαινα όπου αισθανόµουν ότι έπρεπε να πάω. Λειτουργούσα µε την εσωτερική µου θέληση και δεν υπολόγιζα ποτέ τα “πρέπει” και τη λογική. Η καρδιά µου µε οδηγούσε πάντα σε οτιδήποτε και αν έκανα. Και σε επαγγελµατικά θέµατα και σε ερωτικά. Έτσι έγινε και µε το σύζυγό µου. Τον γνώρισα και κάτι µε τράβηξε προς αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα εκείνη την εποχή δεν ήµουν έτοιµη για παιδί και οικογένεια. Αλλά το είδα σαν ένα… κλικ για να αλλάξει όλη µου η ζωή. Παρόλο που ήµουν ευχαριστηµένη µε αυτήν που είχα».
Πάνω στο ίδιο θέμα, το γνωστό μοντέλο συνέχισε: «Ο Πέτζα µου άρεσε καταρχήν πάρα πολύ ως άντρας, το υπόλοιπο “πακέτο” που είχε ολοκλήρωνε την όλη εικόνα. Αυτό ήταν κάτι πολύ θετικό. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος, µε πολύ καλή και ενδιαφέρουσα δουλειά».
Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πέτζα Στογιάκοβιτς τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της άλλαξαν αρκετούς τόπους κατοικίας. Υπήρξαν στιγμές που κουράστηκε από αυτή τη συνεχή εναλλαγή; Η ίδια ξεκαθάρσε: «Ναι. Τρεις φορές σκέφτηκα να τα µαζέψω και να φύγω […] Φυσικά και του το είπα. Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηµατική. Δεν δίστασε να µου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι µε έχει ανάγκη, ότι µε χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση