GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ήδη στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ημιτελικού του Κυπέλλου μπάσκετ με τ...

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ήδη στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ημιτελικού του Κυπέλλου μπάσκετ με τον Ολυμπιακό στις 23 Δεκεμβρίου.Όμως, την Τετάρτη με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» διευκρινίζουν κάποιες λεπτομέρειες για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» του μεγάλου ματς, τονίζοντας πως κάθε άτομο δικαιούνται δύο εισιτήρια και χρειάζεται επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου για την παραλαβή τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 23/12/2013- 7.30μ.μ) τα εξής:

-Κάθε φίλαθλος που προσέρχεται στο εκδοτήριο έχει το δικαίωμα να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια.

-Είναι υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας από την πλευρά των φιλάθλων της ομάδας κατά τη διαδικασία.

Τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του Κυπέλλου έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού. Οι τιμές είναι 10 και 20 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται από Δευτέρα ως Παρασκευή 10π.μ. με 6μ.μ, Σάββατο από τις 11π.μ ως τις 5μ.μ και Κυριακή από τις 11π.μ ως τις 3μ.μ. αποκλειστικά στο εκδοτήριο της θύρας 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση