GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Γκιάτης για την παγίδευση του Τομπούλογλου και τα λεφτά...

Τον τρόπο με τον οποίο, ο πρώην διοικητής του "Αγλαΐα Κυριακού", Χάρης Τομπούλογλου, προσπάθησε να εκβιάσει τη διαφημιστική εται...

Τον τρόπο με τον οποίο, ο πρώην διοικητής του "Αγλαΐα Κυριακού", Χάρης Τομπούλογλου, προσπάθησε να εκβιάσει τη διαφημιστική εταιρεία, για να πάρει μίζα, περιέγραψε ο Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank.
Ο κ. Γκιάτης, ήταν το τρίτο πρόσωπο, από τον οποίο ζητήθηκε η μίζα και ο οποίος αποφάσισε να καταγγείλει στην αστυνομία τον Τομπούλογλου και να τον καταγράψει την ώρα που του έδινε τα 25.000€.
Μιλώντας στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο", ο κ. Γκιάτης, αποκάλυψε ότι ο Τομπούλογλου, μόλις πήρε το φάκελο με τα χρήματα, του είπε "αν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτόν".
Αφού έλαβε τη μίζα, ο Τομπούλογλου τον διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά και επέμεινε να δώσει κάτι στον κ. Γκιάτη "για τον κόπο του".
Ο κ. Γκιάτης σημείωσε ακόμη ότι είπε στον Τομπούλογλου: "Δεν πιστεύω αφού πάρεις τα λεφτά να ρίξεις την εταιρεία;", με τον Τομπούλογλου να διαβεβαιώνει ότι θα προχωρήσουν όλα ομαλά.
Συνεχίζοντας ο κ. Γκιάτης, είπε ότι ο Χάρης Τομπούλογλου, με το που βγήκε από το γραφείο του, έδωσε τα χρήματα σε συνεργό του, ώστε να ακολουθήσουν διαφορετικές διαδρομές, κάτι που αποδεικνύει ότι επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο.
Ο κ. Γκιάτης σημείωσε ότι πρέπει ο κάθε πολίτης να έχει εμπιστοσύνη στις αρχές και να καταγγέλλει τέτοια φαινόμενα εκβιασμού."Αν δεν κάνουμε τίποτα, γινόμαστε συνένοχοι", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τ. Γκιάτης για τον Τομπούλογλου 1 από allthewebnews

3 σχόλια

  1. Αυτό που δεν ρώτησε κανένας και είναι η ουσία είναι το εξής: Ποιος κανόνισε ώστε η Εταιρεία να πάρει μια δουλειά γενικά άχρηστη (και στις μέρες μας απαγορευτική) που κόστιζε 190.000 ευρώ. Προφανώς δεν ήταν ο Τομπούλογλου. Ποιος ήταν; Και δεύτερο: Δεν είδα κάποιο ρεπορτάζ για είδος των συμβάσεων που αναλαμβάνει και εκτελεί η Εταιρεία αυτή. Μήπως είναι συμβάσεις του βαθέος ΠΑΣΟΚ ή της βαθείας Ν.Δ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος28 Δεκ 2013, 3:36:00 μ.μ.

    ΣΑΜΑΡΑ...ΌΤΑΝ ΒΓΟΥΝ τα απωθημένα του κόμματος που λέγετε ΠΕΙΝΆ ΔΥΣΤΥΧΊΑ με εμπροστοφυλακή καμιά δεκαριά ΚΑΜΙΚΑΖΙ με δέκα κιλά δυναμίτη θα δείτε γλέντια ...ΈΝΑ ΤΆΓΜΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΣΤΑΜΆΤΑ ΈΝΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΟ ΚΑΜΙΚΆΖΙ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙ ΧΆΣΕΙ ΌΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΜΌΝΟ Ο ΠΛΗΓΩΜΈΝΟΣ ΕΓΩΙΣΜΌΣ ΤΟΥ...

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΑΝ ΤΟ ΜΆΘΑΤΕ;

    ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΉΤΑΝ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ....ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ..

    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑ;...ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος28 Δεκ 2013, 3:46:00 μ.μ.

    Δεν Υπάρχει ! Επικοινωνιακά χειρίζονταν τις καταγγελίες για τις μίζες του Τομπούλογλου !

    Διαβάστε το να ανατριχιάσετε... Και το γράφει έτσι ωμά ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ !!

    Μου το αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης: Πριν από δύο εβδομάδες ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» και υπόδικος για εκβιασμό και δωροδοκία κ. Χάρης Τομπούλογλου είχε μπει στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών (και του υπουργείου Υγείας) όταν υπήρξε έγγραφη καταγγελία πως ο κ. Τομπούλογλου καθυστερούσε με διάφορους τρόπους τη δωρεά προς το «Αγλαϊα Κυριακού» από το Ίδρυμα Νιάρχου ύψους 700.000 ευρώ.

    Ρώτησα τον υπουργό εάν κατήγγειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα και μου απάντησε ότι ο κ. Τομπούλογλου βρισκόταν υπό παρακολούθηση, αλλά ήρθε στο μεταξύ η άλλη υπόθεση (με τη μίζα των 25.000 ευρώ) και κάλυψε επικοινωνιακά την πρώτη.

    Πάντως ο Άδωνις προτού γίνει υπουργός είχε μία καθόλου ευχάριστη εμπειρία με τον κ. Τομπούλογλου, γνωστό στέλεχος της ΝΔ. Ήταν τότε που δέχθηκαν επίθεση (εκσφενδόνισαν γιαούρτια εναντίον τους) από μία ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών σε καφετέρια της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Ο κ.Τομπούλογου ήταν υποψήφιος δήμαρχος, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Ο κ. Γεωργιάδης συνοδευόταν τότε από τη σύζυγό του κυρία Ευγενία Μανωλίδου Μόλις έπεσαν τα γιαούρτια οι δύο άντρες πολιτικοί της παρέας προσπάθησαν να προφυλαχτούν και κανένας τους δεν σκέφτηκε την Ευγενία.

    tovima μέσω papatzide

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση