GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. Χρυσοβελώνη: Πήραν το οκ του Ν. Δένδια πριν συλλάβουν τον Μ. Λιάπη;

Το ερώτημα αν για την σύλληψη του πρ. υπουργού Μ. Λιάπη χρειάσθηκε να δοθεί στους αστυνομικούς άδεια από την πολιτική ηγεσία του υπουργ...

Το ερώτημα αν για την σύλληψη του πρ. υπουργού Μ. Λιάπη χρειάσθηκε να δοθεί στους αστυνομικούς άδεια από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, θέτει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη, με ερώτησή της... προς τον αρμόδιο υπουργό Ν. Δένδια.

Η βουλευτής αναφέρεται σε μη διαψευσθέν δημοσίευμα σε ιστοσελίδα εφημερίδας στις 27 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο οι αστυνομικοί που εντόπισαν τον Μ. Λιάπη να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, προτού προχωρήσουν στη σύλληψή του, επικοινώνησαν με τους προϊσταμένους τους και αυτοί με την ΓΑΔΑ και ότι «ο ΓΑΔΑρχης έδωσε εντολή να περιμένουν μερικά λεπτά μέχρις ότου έρθει από πάνω η άδεια σύλληψης».

«Προφανώς έχοντας πάρει ο ίδιος την άδεια της ηγεσίας να εφαρμοστεί ο νόμος (!) ο ΓΑΔΑρχης επικοινώνησε ξανά με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ λέγοντας τους να προχωρήσουν στη σύλληψη…», προσθέτει η βουλευτής.

«Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με τον απόλυτο εξευτελισμό της ΕΛΑΣ αλλά και με την γελοιοποίηση κάθε έννοιας νομιμότητας», συμπληρώνει και υπενθυμίζει ότι «στην Τουρκία, το Ανώτατο Δικαστήριο πριν λίγες μέρες απαγόρευσε την λήψη άδειας από την ηγεσία προκειμένου να προχωρά η αστυνομία σε συλλήψεις».

Τέλος, η βουλευτής ρωτά:
αν οφείλουν οι αστυνομικοί να παίρνουν την άδεια της ηγεσίας του υπουργείου για να εφαρμόζουν τον νόμο.
ποιος από την πολιτική ηγεσία «επέτρεψε» τελικά να γίνει η σύλληψη Λιάπη. naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση