GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορείτε να χάσετε μισό κιλό κάθε εβδομάδα μέχρι τις γιορτές!

Τις εβδομάδες που έχουμε μέχρι τις γιορτές, θα μειώσουμε τις μερίδες μας και θα χάσουμε βάρος χωρίς να το καταλάβουμε καν! Σε πρόσφατη ...

Τις εβδομάδες που έχουμε μέχρι τις γιορτές, θα μειώσουμε τις μερίδες μας και θα χάσουμε βάρος χωρίς να το καταλάβουμε καν!

Σε πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στοAmerican Journal of Clinical Nutritionβρέθηκε ότι οι γυναίκες που μείωσαν τη μερίδα του φαγητού τους κατά 25% ελάττωσαν την πρόσληψη θερμίδων κατά 250 την ημέρα, αρκετές δηλαδή για να χάσουν περίπου μισό κιλό την εβδομάδα, χωρίς να πεινάσουν.

Δοκίμασε κι εσύ τους παρακάτω τρόπους για να έχεις ανάλογα αποτελέσματα:

Κατανάλωσε τα αγαπημένα σου φαγητά σε ποσότητα... γαρνιτούραςΦρόντισε η μπριζόλα σου να έχει το μέγεθος ενός πακέτου τραπουλόχαρτων, το ψάρι σου ενός μπλοκ επιταγών και η πατάτα να μην είναι μεγαλύτερη από το ποντίκι του υπολογιστή σου! Εάν θες λίγο βούτυρο στο ψωμί σου, τότε η ποσότητά του να μην ξεπερνάει το μέγεθος ενός γραμματοσήμου και τα ζυμαρικά στο πιάτο σου να είναι όσο ένα μπαλάκι του τένις.

Δες λιγότερα, φάε λιγότερα:Συνηθίζουμε να τρώμε οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά μας. Χρησιμοποίησε την πληροφορία αυτή για την ώρα του σνακ! Βάλε συγκεκριμένο αριθμό μπισκότων στο πιάτο σου (μέχρι δύο), αντί να τα τρως από το κουτί.

Δημιούργησε τη δική σου τελετουργία μετά το φαγητό:Πλύνε τα δόντια σου. Μάσησε τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Πιες λίγο τσάι ή κακάο χωρίς ζάχαρη. Όλα αυτά μπορούν να σε αποτρέψουν από το να φας περισσότερο ή να θελήσεις ένα επιδόρπιο μετά το φαγητό.

Παίξε με το μυαλό σου:Συχνά η επιθυμία για υπερκατανάλωση τροφών οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια. Δοκίμασε τα παρακάτω παιχνίδια με το μυαλό σου για να σταματήσεις το μασούλημα!

- Δες το κρέας ή τα ζυμαρικά σαν συνοδευτικά. Γέμισε το μισό πιάτο με μπρόκολο και κουνουπίδι, το 1/4 με κοτόπουλο και το υπόλοιπο με ζυμαρικά.

- Σκέψου ότι αντιμετωπίζεις το σώμα σου σαν σκουπιδοτενεκέ όταν τρως με μανία κάτι που δε θες πραγματικά.


ΠΗΓΗ: shape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση