GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψώνια του θανάτου: Αυτοκτόνησε επειδή τον νευρίασε η γυναίκα του

Στα όριά του έφτασε ένας άνδρας στην Κίνα, ψωνίζοντας για 5 ώρες με τη γυναίκα του. Η ειδική προσφορά και η μοιραία πτώση. Βουτιά θανάτ...

Στα όριά του έφτασε ένας άνδρας στην Κίνα, ψωνίζοντας για 5 ώρες με τη γυναίκα του. Η ειδική προσφορά και η μοιραία πτώση.

Βουτιά θανάτου έκανε ο 38χρονος Tao Hsiao από μπαλκόνι εμπορικού κέντρου, όταν η φίλη του μετά από πέντε ώρες ψώνια απαίτησε να μπουν σε ένα τελευταίο κατάστημα για να ψωνίσει, ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια.

Το περιστατικό συνέβη σε εμπορικό κέντρο της πόλης Xuzhou στην επαρχία Jiangsu στην ανατολική Κίνα. Ο άτυχος άνδρας για πέντε ώρες γυρνούσε τα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου "φορτωμένος" στην κυριολεξία με τσάντες από ψώνια.

Αυτόπτες μάρτυρες τους άκουσε να λογομαχούν, την ώρα που η φίλη του 38χρονου είδε στην τζαμαρία ενός καταστήματος μια ειδική προσφορά για παπούτσια.


"Της είπε ότι είχε ήδη αρκετά παπούτσια, περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φορέσει σε όλη της τη ζωή", ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Αυτή άρχισε να του φωνάζει και να τον αποκαλεί τσιγκούνη λέγοντας του ότι της χάλασε τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στη συνέχεια ο 38χρονος άφησε τις τσάντες και πήδηξε από το μπαλκόνι. Γιατροί έσπευσαν άμεσα στο εμπορικό κέντρο ωστόσο ήταν αργά. Ο 38χρονος είχε χάσει τη ζωή του.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση