GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γκόλφερ Ομπάμα άρχισε τις διακοπές στη Χαβάη

Ελπίζοντας σε μερικές ημέρες ξεκούρασης ύστερα από μία κουραστική χρονιά, Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησε την πρώτη ημέρα των χριστουγεννιάτικων...

Ελπίζοντας σε μερικές ημέρες ξεκούρασης ύστερα από μία κουραστική χρονιά, Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησε την πρώτη ημέρα των χριστουγεννιάτικων διακοπών της οικογενείας... του στη Χαβάη παίζοντας γκολφ, άθλημα στο οποίο ο αμερικανός πρόεδρος είναι...δεινός παίκτης.

Χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έπαιξε γκολφ σε ειδικά διαμορφωμένη έκταση που βρίσκεται σχετικά κοντά στη μισθωμένη κατοικία των Ομπάμα, στην ακριβή συνοικία Καϊλούα, όπου και θα παραμείνει η οικογένεια μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.
Κατά μήκος της διαδρομής που κάλυψε η προεδρική αυτοκινητοπομπή μέχρι τα γήπεδα του γκολφ είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος περιμένοντας να δει τον πρόεδρο.

Χαμογελαστός εκείνος και φορώντας καπέλο του μπέιζμπολ, λευκό μπλουζάκι του γκολφ και γυαλιά ηλίου, ίσα που διακρινόταν μέσα από το αυτοκίνητο τύπου SUV στο οποίο επέβαινε.

Οι συμπαίκτες του ήταν ο Μπόμπι Τίτκομπμ, φίλος του από παλιά, ο Μάρβιν Νίκολσον, ένας από τους επιτελάρχες του και ο Σαμ Κας, ένας από τους σεφ του Λευκού Οίκου και εκτελεστικός διευθυντής του προγράμματος υγιεινής διατροφής Lets Move!, που είναι πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση