GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχουμε δρόμο για να βγάλουμε την ΑΕΚ από ‘δω»

Ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση της ΑΕΚ αλλά και πεπεισμένος πως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο...


Ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση της ΑΕΚ αλλά και πεπεισμένος πως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.
Ο «Κολοσσός» επαίνεσε την υπομονή που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα (7-1), ακόμα κι όταν δεν ήταν εύκολο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου.
Και παρόλο που παραδέχθηκε πως η σημερινή εμφάνιση της ομάδας ήταν η πιο παραγωγική, τόνισε πως είναι μεγάλος ακόμα ο δρόμος για να βγει η ΑΕΚ απ’ αυτή την κατηγορία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:
Για την εικόνα της ομάδας: «Νομίζω ότι σήμερα κάναμε το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είχε κι αυτό τις δυσκολίες του, ανεξάρτητα από το σκορ. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, σε αντίθεση με το προηγούμενο.
Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον αντίπαλο, που ήταν μια ομάδα που έπαιζε κάτω από το κέντρο με μαζική άμυνα. Προσπαθήσαμε με υπομονή, να γυρίσουμε τη μπάλα, να τους ανοίξουμε από τα πλάγια. Νομίζω πως ό,τι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σήμερα βγήκε, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτό το μεγάλο σκορ. Αλλά όπως λέω συνέχεια, δεν έχει τελειώσει τίποτα, ο δρόμος είναι ακόμη μεγάλος για να βγάλουμε την ομάδα από αυτήν την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος κι απ’ το πρώτο ημίχρονο: «Ναι. Άσχετα αν στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια αποτελεσματικότητα. Και πάλι τα παιδιά είχαν υπομονή, προσπάθησαν να κρατήσουν τις πτέρυγες ανοιχτά για να έχουμε πλάτος, γιατί όπως είδατε ήταν και οι 11 κάτω από τη σέντρα και είναι δύσκολο να διασπάσεις μια τέτοια ομάδα από τον άξονα. Προσπαθήσαμε περισσότερο από τα πλάγια και νομίζω ότι και τα περισσότερα γκολ ήρθαν έτσι».
Για το αν ήταν εντολή στον Πλατέλλα να… επιδιώξει το πέναλτι: «Δεν νομίζω ότι εκβίασε ο παίκτης μας το πέναλτι, ήταν απόφαση του διαιτητή. Δεν υπάρχει το να εκβιάσουμε κάτι, δεν υπάρχει τέτοια εντολή. Έτσι το είδε ο διαιτητής. Εγώ δεν το έχω δει, ήμουν μακριά, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Εγώ εξετάζω την συνολική παρουσία της ομάδας και αυτά που είχα ζητήσει πριν από το παιχνίδι. Σε αυτά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση