GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΑ: Οι πρώτες αποφάσεις που εξεδόθησαν για τις δεδουλευμένες εφημερίες των ειδικευομένων δικαιώνουν τα μέλη μας

Ο ΙΣΑ έχει αναλάβει μια σειρά δικαστικών ενεργειών για την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευμένων... και ειδικευ...

Ο ΙΣΑ έχει αναλάβει μια σειρά δικαστικών ενεργειών για την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευμένων... και ειδικευόμενων γιατρών, καθώς επίσης και για την καταβολή των ποσών που προήλθαν από τις αυθαίρετες περικοπές των εφημεριών με την αποστολή σειρά εξωδίκων δηλώσεων και διαμαρτυριών, καθώς επίσης με την κατάθεση δικογράφων και εκδίκαση τους ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων.

Ήδη εξεδόθησαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες δικαιώνουν τους ειδικευόμενους για τις δεδουλευμένες εφημερίες που δεν τους έχουν καταβληθεί, και ως εκ τούτου άμεσα θα εκτελεστούν οι σχετικές αποφάσεις για να λάβουν οι γιατροί τα συγκεκριμένα ποσά που τους οφείλονται.

Επειδή μεγάλος αριθμός ιατρών έχει προσέλθει στη Νομική Υπηρεσία για την διεκδίκηση των μη καταβληθέντων δεδουλευμένων τους αναμένουμε την έκδοση και των λοιπών αποφάσεων που εκκρεμούν, με την πεποίθηση ότι και τα υπόλοιπα μέλη μας σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία θα λάβουν άμεσα τα χρήματα που τους οφείλονται. Η Νομική Υπηρεσία του ΙΣΑ θα συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν νομικές υπηρεσίες της στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο ΙΣΑ θα μάχεται για τα δικαιώματα των μελών του και θα είναι στο πλευρό τους για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση