GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επιτυχής διακομιδή ασθενούς μαθητή από την Αίγινα»

Απολύτως επιτυχής ήταν η διακομιδή 16χρονου μαθητή από την Αίγινα, σήμερα τα χαράματα, μετά από συνεργασία και συντονισμένες ενέργειες όλ...

Απολύτως επιτυχής ήταν η διακομιδή 16χρονου μαθητή από την Αίγινα, σήμερα τα χαράματα, μετά από συνεργασία και συντονισμένες ενέργειες όλων των αρμοδίων υπηρεσιών.
Μετά από επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υπήρξε άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και ο 16χρονος μαθητής μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον υπουργό Υγείας, το ΕΚΑΒ, τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που μετακινήθηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για την άμεση παρέμβασή τους, που είχε ως αποτέλεσμα να σωθεί ένας νέος άνθρωπος.

3 σχόλια

  1. Ο Μπουμπουκος τον μετακόμισε; Φτου σας ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος27 Δεκ 2013, 8:43:00 μ.μ.

    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΣΕ ΧΑΊΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΆΞΙΜΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο κ.ΖΑΝ...ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ....

    «Εγώ είμαι ο πρώτος βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο μετά από 40 χρόνια που μίλησα για τον Γράμμο και το Βίτσι. Ο Καρατζαφέρης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που μίλησε στην Βουλή για τον Ιωάννη Μεταξά! Θα μας κάνεις μάθημα εσύ; Είσαι σοβαρός; Μήπως νομίζεις ότι μιλάς σε νεοδημοκράτη;» (27.3.2010).

    --------------------------------

    «Δεν έχω πρόβλημα με τις αντιδημοκρατικές ιδέες του Κώστα Πλεύρη, καθόλου, έχω και άλλους φίλους χωρίς αγάπη στην Δημοκρατία με τους οποίους διαφωνώ και απολαμβάνω την ανταλλαγή επιχειρημάτων» (24.3.2010).
    ----------------------------------
    τις 26.3.2011 κάποιος με ψευδώνυμο «Φαλαγγίτης» εξυμνεί το ΛΑΟΣ και το παραλληλίζει με «το στρατιωτικό σχηματισμό της φάλαγγας». Ο κ. Γεωργιάδης ενθουσιάζεται: «Αγαπητέ η ανάλυσή σου τιμά το όνομά σου». Ο τότε γραμματέας του ΛΑΟΣ δεν παρέλειπε την ταύτισή του με τη ρατσιστική ιδεολογία. «Το σύνθημα "Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι" εγώ προσωπικά το συνυπογράφω απολύτως», έγραφε στις 10.2.2010.
    ---------------------------------
    «Δεν έχω κρύψει ποτέ και πουθενά, ότι πιστεύω στο Αίμα, στο Έθνος, στην Φυλή».
    Και βέβαια: «Σας μιλώ ειλικρινά, πάρτε τα πρακτικά από την συζήτηση για να διαπιστώσετε ότι η σημερινή Ν.Δ. κείται αριστερότερα του ΠΑΣΟΚ!» (24.4.2010). Λίγο καιρό αργότερα θα υποστηρίξει ότι «υπάρχει κάποιου είδους διασύνδεση» μεταξύ Ν.Δ. και Χ.Α. «Αυτό είναι πλέον ολοφάνερο!» (24.1.2011).
    ---------------------------------

    «Εκκλησία του Δήμου» του κ. Γεωργιάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΙΝ ΝΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝ.....ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΙΑ ΚΑΜ ΤΟ ΔΟΘΕ!!!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΊΚΟΚΟ...

    Δημοσκόπηση κόλαφος για τη ΝΔ: 7,3% για το κόμμα του Σαμαρά στην Ήπειρο/

    ΣΟΚ έχει προκαλέσει στη ΝΔ δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με τα ποσοστά του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά στην Περιφέρεια να είναι συρρικνωμένα.

    Ταυτόχρονα οι αριθμοί δεν είναι καλύτεροι για το ΠΑΣΟΚ.

    Η «γαλάζια» παράταξη συγκεντρώνει ποσοστό µόλις 7,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%.

    Την τρίτη θέση έχει το ΚΚΕ, µε 3,6%, ενώ κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛ., Χρυσή Αυγή και ∆ΗΜ.ΑΡ, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 36,4%.

    ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση