GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχαιρετισμός με σουβλάκι και μπίρες

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Πόσω μάλλον αν περνάς κατάσταση εκτεταμένου και έντονου στρες. Αυτό βέβαια δεν νομίζω ότι αφορά καθόλου του...

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Πόσω μάλλον αν περνάς κατάσταση εκτεταμένου και έντονου στρες. Αυτό βέβαια δεν νομίζω ότι αφορά καθόλου τους ψυχρούς σαν ατσάλι τροϊκανούς. Αφορά... όμως, την ελληνική πλευρά.
Εξού και δεν μου κάνει εντύπωση που πληροφορούμαι, γράφει ο “Μικροπολιτικός”, ότι στην προχθεσινή (και τελευταία) σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα οι συμμετέχοντες το... έκαψαν!

Σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” από το νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας –όταν ο Γιάννης Στουρνάρας και οι τροϊκανοί βρίσκονταν σε σύσκεψη στο γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη (στον 7ο όροφο του κτιρίου της οδού Νίκης), στον έκτο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού επικρατούσε οργασμός προετοιμασιών.

Τα ντελίβερι και οι σακούλες με αδιευκρίνιστα φαγητά πηγαινοέρχονταν, ενώ αυτόπτης μάρτυρας είδε κάποιους να κουβαλούν και μια χριστουγεννιάτικη καμπάνα στο γραφείο του κ. Στουρνάρα. Προφανώς για να δημιουργηθεί μια κάποια ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με τη στήλη η ομήγυρη έφαγε σουβλάκια (καλαμάκια) με πατάτες τηγανητές και πίτες, ενώ καταναλώθηκαν και πολλές μπίρες. Στο τέλος δε προσφέρθηκαν φρούτα και σοκολατάκια.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση