GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σημαντικός ο Αγουέρο, αλλά…»

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά παρουσιάζεται ο Έντιν Τζέκο για να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι μετ...


Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά παρουσιάζεται ο Έντιν Τζέκο για να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Αγουέρο.
«Ο Σέρχιο (Αγουέρο) είχε μια φοβερή σεζόν, σκοράροντας πολλά γκολ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης . Έτσι όμως είναι η ζωή και τώρα πρέπει να παίξουμε χωρίς αυτόν και να προσπαθούμε για τη νίκη. Είναι πού άσχημο για την ομάδα αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θέλουν να αγωνιστούν», τόνισε ο 27χρονος Βόσνιος στη «Daily Mirror» και πρόσθεσε:
«Είμαι χαρούμενος που σημείωσα δύο γκολ εναντίον της Λέστερ, αυτή είναι η δουλεία μου και ελπίζω ότι αυτό θα συμβαίνει πάντα. Είμαι επιθετικός και το να βάζω γκολ μου άρεσε ανέκαθεν. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατόν».
Ο Έντιν Τζέκο μετράει 18 εμφανίσεις σε όλες της διοργανώσεις με την ομάδα του Μάντσεστερ έχοντας σημειώσει 9 τέρματα και μοιράσει τρεις ασίστ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση