GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει… δώρα ο Ριμπολόβλεφ στους Λευκαδίτες

Καλοπιάνει τους… Λευκαδίτες ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ για τη συμβίωσή τους μέχρι σήμερα. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Ρώσ...

Καλοπιάνει τους… Λευκαδίτες ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ για τη συμβίωσή τους μέχρι σήμερα. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Ρώσος μεγιστάνας θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του για τη θερμή υποδοχή του στους τοπικούς φορείς και το δήμο Λευκάδας, γι” αυτό και αποφάσισε να κάνει “ακριβά” δώρα στους κατοίκους του πανέμορφου νησιού.

Η εταιρεία του επιχειρηματία, Μυκήναι Α.Ε, με δύο επιστολές της, μία προς το νοσοκομείο Λευκάδας και άλλη μία προς το δήμο Λευκάδας, κάνει γνωστό ότι προτίθεται να δωρήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ένα φορτηγό ανατρεπόμενο με αρπάγη στο δήμο Λευκάδας.

Να σημειωθεί ότι το ασθενοφόρο είναι κινητή μονάδα και η αξία του ξεπερνά τα 80.000 ευρώ ενώ η αξία του φορτηγού με τον ειδικό αυτό εξοπλισμό φτάνει τις 35.000 ευρώ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση