GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συμβουλή της ημέρας

Το τζίντζερ θεωρείται ότι είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να αφαιρέσεις την επιβλαβή χοληστερόλη από τα αιμοφόρα...

Το τζίντζερ θεωρείται ότι είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να αφαιρέσεις την επιβλαβή χοληστερόλη από τα αιμοφόρα αγγεία, την πρόληψη του καρκίνου και τον σχηματισμό θρόμβων.

Όταν ακούς την αγαπημένη σου μουσική, ο εγκέφαλος απελευθερώνει ενδορφίνες, που σου δίνουν την αίσθηση χαράς και ευεξίας.

Είναι επίσης γνωστό για την ικανότητά του να βοηθάει στην απώλεια του σωματικού βάρους. Η τζιντζερόλη, η δραστική ουσία του τζίντζερ, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες. Με άλλα λόγια βοηθά στην πέψη των λιπαρών και ανθυγιεινών τροφίμων, ρυθμίζει την χοληστερόλη και το μεταβολισμό των λιπών και απομακρύνει τις τοξίνες.

Ρίξε 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ και 1 φέτα λεμόνι σ’ ένα φλιτζάνι και πρόσθεσε βραστό νερό και μια κουταλιά της σούπας μέλι.

Περισσότερα θέματα για την υγεία, την άσκηση και τη διατροφή μπορείτε να δείτε στο mch-training.com.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση