GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΚΑΠΗ Μελισσίων

Από το Γραφείο Τύπου Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το πρωί, ο Δήμαρχος... Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης παραβρέθηκε στην γιορτή ...

Από το Γραφείο Τύπου
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το πρωί, ο Δήμαρχος... Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης παραβρέθηκε στην γιορτή που διοργάνωσε η Διοίκηση για του συμπολίτες μας μέλη των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων .

Στη φιλόξενη αίθουσα των ΚΑΠΗ, ειχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα οι συμπολίτες και η Διοίκηση και να απολαύσουν γλυκίσματα αλλά και εδέσματα που προετοίμασαν οι κυρίες του ΚΑΠΗ. Για μια ακόμη φορά όλοι απέδειξαν ότι ξέρουν να διασκεδάζουν καθώς η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδι και χορό.

Ο Δήμαρχος Δημήτρρης Στεργίου – Καψάλης στο χαιρετισμό του ευχήθηκε στη γενιά των μεγάλων αγώνων που έχει αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες και τις εχει νικήσει, χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη. Ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές που δίνουν από το πλεόνασμα της ψυχής τους, αγάπη, φροντίδα και ανθρωπιά.

Στη γιορτή του ΚΑΠΗ παράστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Αντα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκατζόλης Παναγιώτης, Σάββας Βορέας, Χριστοφιλοπούλου Κατερίνα και Τζαμτζής Δημήτρης, η Πρόεδρος κ. Κυβέλου Τίτσα και η υπεύθυνη αιμοδοσίας κ. Ζώη Αγνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση