GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λειτουργία το υπνωτήριο αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Με τη φιλοξενία 37 ανδρών και τεσσάρων γυναικών, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Υπνωτήριο Αστέγων Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα. Αφού ...


Με τη φιλοξενία 37 ανδρών και τεσσάρων γυναικών, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Υπνωτήριο Αστέγων Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα.
Αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία τεχνικά προβλήματα ηλεκτροδότησης, το υπνωτήριο είναι έτοιμο να υποδεχθεί όποιον το έχει ανάγκη.
Η δημιουργία του υπνωτηρίου αστέγων κατέστη δυνατή με την πολύτιμη συνδρομή της «Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης» η οποία παραχώρησε για μία δεκαετία στο Δήμο Θεσσαλονίκης μέρος του πρώτου ορόφου κτιρίου ιδιοκτησίας της, ενώ όλες οι δαπάνες διαμόρφωσης και εξοπλισμού εξασφαλίστηκαν με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Το υπνωτήριο βρίσκεται επί της οδού Ανδρέου Γεωργίου 13, λειτουργεί καθημερινά, από 19:00 μέχρι 08:00 και παρέχεται δυνατότητα φιλοξενίας σε 74 άτομα (Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 526150)
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση