GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζουν τη μελέτη στην Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσες τις υποχρεώσεις του για το 2013 και πλέον ξεκινάει ο μίνι-σχεδιασμός για τον τρόπο με τον οποίο θα κι...


Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσες τις υποχρεώσεις του για το 2013 και πλέον ξεκινάει ο μίνι-σχεδιασμός για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Ο Στάικος Βεργέτης, έχει στο μυαλό του, ποιοι παίκτες δεν του χρειάζονται, αφού είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις.
Από την άλλη πλευρά, εκτός από την απόκτηση του Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η του νέου έτους, οι Αρκάδες θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά και ενός παίκτη που θα κινείται μεσοεπιθετικά.
Ήδη, έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Ρούμπεν Ράγιος, αν και κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την ΠΑΕ, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών του συλλόγου και του Στάικου Βεργέτη, για να καθοριστεί η πολιτική της ομάδας στις μεταγραφές.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση