GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσγειωμένοι παραμένουν στην Μάντσεστερ Σίτι

Στη σημασία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έμεινε ο αρχηγός της πρώτης, Βενσάν Κομπανί, λέγοντας πως στο παρ...

Στη σημασία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έμεινε ο αρχηγός της πρώτης, Βενσάν Κομπανί, λέγοντας πως στο παρελθόν οι «πολίτες» έχαναν τέτοιου είδους παιχνίδια, ενώ παρέμεινε προσγειωμένος για τη συνέχεια.

«Το να είσαι στην κορυφή είναι σημαντικό, αλλά κατά κάποιον τρόπο δεν σημαίνει πολλά τώρα. Έχουμε θέση εαυτόν σε μία καλή θέση εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Προς το παρόν είμαστε κοντά με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι έτσι καθ’ όλη τη σεζόν. Μοιάζει σαν να έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια ήδη, αλλά φτάνουμε στον Ιανουάριο και δεν έχουν λυθεί οι διαφορές όλων των ομάδων. Είναι ένα έντονο πρώτο μισό της σεζόν και αν το δεύτερο είναι ανάλογο σε ένταση και ποιότητα, τότε θα έχουμε μία απίστευτη χρονιά» δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του συνόλου του Μανουέλ Πελεγκρίνι και πρόσθεσε:

«Είναι μία μεγάλη νίκη. Νομίζω ότι οι περισσότεροι των παικτών ήταν τόσο χαρούμενοι όσο και μετά τη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ. Είναι μία περίοδος που κρύβει παγίδες. Σε ένα 48ωρο όμως μπορεί να πάρουμε έξι βαθμούς, που αποτελεί μεγάλη ώθηση. Το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό γιατί ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που σκέφτεσαι ότι μπορεί να στραβώσει. Στο παρελθόν στραβοπατούσαμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση